Friday, January 08, 2010

nak SEX??




"yun ko nk g sex x?"

"x g r.. atin de kuiz sok... ko?
"

"aq ad diner kat amf la.."




















































amaran: sila bersihkan fikiran anda. dialog di atas tidak ada kena mengena dengan sebarang aktiviti luar tabii' atau perlakuan sumbang sesama jantina.






















































































inilah 'sex' yang dimaksudkan sebenarnye. SEX ED TALK sempena Rafest Week.. huhu. tertipukah anda?? :D






kawan2 aq sume x gi sbb ade hal masing2. aq pulak ade komitmen len kat AMF time tuh. kalau la badan ni boleh belah jadi dua, akan ku hantar separuh gi AMF dan separuh lagi g Lecture Hall.






aq dengar talk ni mmg dapat sambutan yang amat luar biasa dpd students. aq dengar jugak, penceramah tu ade tunjuk 'real-life video' tentang cara-cara untuk me....... er..... hm...... ish camne nak explain ni..... lu pikir la sendiri ye...















ps. aq sdg menunggu posting dan gambar2 exclusive dpd bebudak uia yg pegi talk tu smlm. nak tau jugak ape yang dibincangkan pada malam yang amat bersejarah tu.. :D

5 comments:

  1. continue dgn dialog diats:

    "farah ko g sex talk x?"
    "sori pah de kuiz.tkut la weyh!!"

    ~am waiting fOr dinnr's pics~

    ReplyDelete
  2. GILA BEST!
    waaaaa nak pergi T_____T

    ReplyDelete
  3. FaFar - haha. aq x include msg tu sbb kurang mengancam.. ahax~~

    okie dokie! just wait n see.... :D

    ReplyDelete
  4. Liz - mmg GILER best sgt2...

    Rafest da nak abes da Liz, kalau nk pegi pun next year lah.. :D

    ReplyDelete
  5. aku tak amek gambar...papehal terang2 aku ckp kat sini, bunting and banner rafest diciplak oleh design aku...ciss

    -King-

    ReplyDelete