Friday, March 05, 2010

Guess What.s In The Package!!

Haha. My first time buying stuff online.


Yee-haw!!! It.s The Sims 3 World Adventure!! How cool is that??

In Kuantan, I can.t find the retail store that sell the original one. So I have to order it online.


Ordered it on 3rd March, I got it today, 5th March. I am starting to love this superb service!!


True Gamer Plays Original!! :D





ps. Yeah I know. After few weeks of lacking updates, now I.m talking about The Sims. What to do, I.m too occupied during this holiday.

TV. Internet. Bed. PSP Go. Adlin.


And the latest distraction would be the one in the image above. XD

8 comments:

  1. True Gamer Plays Original

    LOL!

    tp kalau true gamers tu pokai tahap fakir mcm mane?

    -KingSyahmi-

    ReplyDelete
  2. maksudnye bukan true gamers lah tu. thehehehe jahat. jahat.

    takdelah. aku quote dari satu kedai game kat kl je ayat tuh. saje je, tak berniat nak menyindir atau memperli sape2 pon... xD

    ReplyDelete
  3. buat macam saya..
    kumpul sikit sikit tiap2 bulan..
    lebih elok beli 1 atau 2 games setahun dr pirate 10 game setahun..

    ReplyDelete
  4. anonym. waduh2. 1/2 games je stahun? rse cm xsggup nk tggu lame2 kalo d latest game da kuar. smgt brkobar2 nk beli.. hehe :)

    ReplyDelete
  5. Wah...ada juga orang Malaysia yang main The Sims 3 ori...Susah juga nak cari ya..

    Apa pun, jangan lupa add saya dalam profail The Sims 3..
    Sbb saya pun main The Sims 3/TS3 World Adventures gak :P
    (Sekerang tengah menunggu TS3: Ambitions)

    http://www.thesims3.com/mypage/Azfar90

    ReplyDelete
  6. azfar. hehe. high end loft sy xbeli yg ori pn lagi.. :)

    yupp. dgr cite kuar bln june nanti.. tp kalo ade 'open for business' mesti gempaq abis.. :D

    i will. nice 2 meet ya. :)

    ReplyDelete
  7. awek gamers payah nk jumpa. bagus la beli ori. Play-asia ye?

    ReplyDelete
  8. daceman - haha. i.m not a fanatic gamer, though.. yupp!!

    ReplyDelete