Monday, March 08, 2010

Nak Mr.Syed Jugak??





'Mintak maaf. Kalau boleh parents saye nak Mr.Syed..'













haishhh. sampai bile la kakak aku nak kawen kalo setiap mamat yang suke kat die direjek dengan cara sedemikian rupe...


ade ape lah dengan name. kalo nak sowh aku komen gamaknye dua hari dua malam pun tak abes ni.



mak aku cite ade la sorang mamat ni konon2 nak tackle kakak aku. pastu bile akak aku cakap camtu, nak tau dia cakap ape??



'Kalau macam tu saya doakan awak tak jumpe la Mr.Syed awak tu...'




Kihkihkih. Sweet tak??






ps. jangan marah2, kak nor. nanti cepat tua muka kedut, tak sempat la nak jumpe Mr.Syed..... theeheheehee :D

9 comments:

  1. sian kak nor :(
    awak je lah cari mr syed awk dulu :)

    ReplyDelete
  2. thehehee. org x kesah mr syed ke x.. mane2 pun bolleehh~~~ ahahaha

    ReplyDelete
  3. ade peluang...hahaha

    ReplyDelete
  4. ahahaha. bleh3. submit fullname, age, occupation n your salary to my address. :D

    ReplyDelete
  5. salam.keturunan syed n syarifah,berketurunan nabi,mmg seeloknya begitu.dikekalkan syed n syarifahnya..insyaallah ade keberkatannya utk awk sekeluarga

    ReplyDelete
  6. hafizc. whaaatt did i say smtg wrong?? :)

    ReplyDelete