Thursday, June 10, 2010

So-called-Sauna

Me and my sister, Jehan went to a Sauna treatment recently. It.s RM20 for 30 mins. At first we thought that we would be sitting in a wooden-steam room, together enjoying the Sauna while reading a book or something.

But it turned out the so-called-sauna was like this:

The Harry-Potter-look-alike


I showed the picture above to my 5-year-old Adlin.

Then she looked at another picture: the one below.


Then she said, "Ehhh, Kak Ain lemas ke???"

Hahaha. Yela Alin, Kak Ain lemas dalam 'Sauna'. LOL.

Actually, the last picture was taken before I got inside that thing.

Oh. Just in case you wonder, it.s compulsory to be naked. ;)

5 comments:

  1. it.s compulsory to be naked >>LOL
    teringin nak rasa macam yang korea tu kan.
    boleh lepak2.
    rasanya kat sini belum ada yang macam korea punya tu.

    ReplyDelete
  2. erk~ ni versi malaysia ke?
    dulu2 (ntah bile dh lupe) laketown resort, kot
    ade sauna kayu-kayu-boleh-duduk-dalam-tu-enjoy-magazine.
    agak scary *drama queen* rasa mcm nk lemas dlm steam (possible,ke?) heh~

    ReplyDelete
  3. hahahaha~
    mse bace ni x pnah terpikir pun nak naked ke x ble masuk dlm tuh....

    pah2.... hahaha

    ReplyDelete
  4. LOL. Betul tu. Tak pernah terfikir pun pasal benda tu.Pah memang suka mencetuskan kontroversi. :P
    Oh yes, at my place, the so-called ulu Sungai Petani ada sauna yang kayu-kayu masuk bilik tu. Haha. XD

    ReplyDelete
  5. dulu dkt rumah atuk ada beli. sebiji cam tu. caler pun same. semua org kalau dtg sibuk nk masuk. bajet bole kurus masuk sekali sekala.haha..

    ReplyDelete