Wednesday, June 16, 2010

Tag MengeTag :)

Tagged by Cik Wan Nurfazliyana. Hamba menerima tag tuan hamba dengan senang hati :)

1. Adakah anda rasa anda hot?
Tak. Sebab dah mandi. ;)

2. Upload wallpaper yang sedang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal wallpaper tersebut
Gedik giler si Adlin!

4. Bila kali terakhir kau makan pizza?
Lame da kot. Tak ingat dah.


5. lagu paling latest kau dengar
If We Ever Meet Again kat blog Wan. :)
Sebelum Cahaya - lagu ending cite Indon mane ntah adik2 aku nengok kat TV tu.

6. Apa kau buat selain menyelesaikan tag ni?

Tadi tengah syok main The Sims 3 Ambitions. Wan, nape ko sowh aku buat ni hahh?? :p

7. Selain nama sendiri, dipanggil dengan nama apa?
Kak Ain. Pah. (Ehh tu bukan nama aku sendiri ke?)
Sape nak try panggil aku Sayang pulak?? ;)


8. Tag lagi 8 orang..

Random je ye.
1. Fikah
2. Teha Lotpi
3. Nad Izza
4. Shake
5. Najibah
6. Irfan
7. Farisyam
8.Bunyamin
9. Eh.. ramai lagi aku nak tag ni. Lebih 8 boleh?

9. Sapekah orang No 1 pada anda?
Blogger friend. Rajin men'tag' dan men'comment' post aku. :)


10. Katekan sesuatu pada orang no 5
Jibah. Sir Saifudin ape kabar? (ops!! :p)

11. No 3 ada hubungan dengan sape?
Hubungan silaturrahim ke? Dengan semua orang la! :)


12. bagaimana pula no 4?

Shake. Orang kuat MEDCY. Oh. Tetibe rase nak minum Vanilla milkshake. :)


13. Kata-kata cinta untuk orang no 2

Teha. Aku tau cinta kau hanya untuk Naruto. Ganbatte! :)

14. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda

> Nama budak ni Wan Nurfazliyana. Aku panggil dia Yana. Eh.. Wan. :)
> Oh. Kau da ade bf ehh?
> Orangnye lemah gemalai. Eh. Lemah lembut... (Suka la tu orang puji die..)
> Cik Wan, mata kau sangat bulat. :)
> Ini ialah ejaan yang betul: CINTA, bukan CHENTA! :p


15. Gay or Les?
Ermm.. Boleh bagi aku masa berfikir x? Aku pun tengah konfius ni..


16. Perasaan anda menjawab tag ini

Ponat tangan eden nak menaip nih. :)

Ehh?? Dah siap ke?? Wan! Apa kata ko bagi aku lagi 50 soalan tambahan?? Aku baru je warming up ni.. :P

3 comments:

  1. oh!sangat sengal pah!ha-ha!apa2pun,ak sukaaaaa!skrg,lgu baru.haha.try dgr...=P

    ReplyDelete