Friday, January 14, 2011

Fancy Med Terms

Sebelum tidur, adik aku Adlin ketuk ketuk kepala dia.

Aku marah lah, sebab tak elok ketuk kepala. Boleh jadi gila. (exaggerate je lebih)

Pastu dia tanya, ye ke?

Tengok dia yang macam fokus tahap cipan macam eager nak tau, aku pun bersedia la nak bagi penerangan secara terperinci pasal kepentingan otak kita.

"Alin tau tak, sebab tu bila orang accident and ada injury dekat brain dia, boleh bawak maut tau.."

Hahh?? Adlin terlopong.

Oh. Kinda forgot I was talking to a 5-year-old kiddo.

Hehe. 


Hati saya sakit = My liver hurts :)

Heart is jantung okayy ;p

No comments:

Post a Comment