Tuesday, February 21, 2012

Android Game

Killing some free (free?!) time with this cool game: Clouds & Sheep. Basically you have to take care of a flock of sheep, by playing with them (pulling their tails + roll them) and give them grasses to eat and water to drink by the help of the Clouds. You can even breed them! The baby sheep will come down from the clouds :)





Lots of free games in the market.s a proof, how Android is waayy cooler than iPhone :P

Monday, February 20, 2012

The Fairy Tale

Adlin made these. You must be wondering who the hell Luise is. He.s one of the actors in the Indonesian sinetron 'Cinta Fitri', Adlin told me. Matt Louis or something is his name. I don.t even watch that. I don.t like Indonesian series, btw..

That is soo.. not me. Apart from the glasses, my hair.s not that brown and long, and my waist is not that small either. Why the hands look so ridiculously short? Adlin, draw 'em again, I dont want a boyfriend with short hands! :P

My sister very much like the idea of pasting papers on our bedroom door. Last time she had this pasted:

Welcome & No Entry, how ironic! :p

Sunday, February 19, 2012

The Cake..

...is made easy when you have this:


Plus chocolate icing on top, making a chocolate cake is as easy as ABC! ;)

Saturday, February 18, 2012

Hari Kesihatan..

...at SR Islam Al-Irsyad Balok tomorrow:



My Mom asked me to sell some food during the event tomorrow. So, this evening I was kinda busy making all these:
 
Trifle - RM3.00

Fruit Jelly - RM1.50

Ice-Cream Malaysia - RM0.20

Let.s hope the desserts will be sold out tomorrow..

Have a nice day, everyone! Toodles! :)

Friday, February 17, 2012

Thursday, February 16, 2012

Family Day

Our Batch 14th Family Day was held at Pantai Sepat last Saturday & Sunday. We had Amazing Race, BBQ Session and a lot of Games. The night at the homestay bungalow was also comfortable.

Here are the pictures I've collected from our photographers:

The Amazing Race games - Capture the Goat! Haha
BBQ Session on Saturday evening - Chickens, Sausages, Fish + Desserts
Black tribe with powerful Batman theme
Red Tribe with tough Orang Iban Red Indian theme
Blue tribe with cool Avatar? theme
Green tribe with cute Ben 10 theme
One evil villain and Four heroes to save the day :D
The Red Indian in the hut
Welcoming ceremony ;)
Beware! :)
Yeahh!!
The Games
At the seaside
Ben 10 dance session? :p
Sisters Games Session
Red Tribe won!! Yayy! :D
Boo! :p
Batch photo :D
Pantai Sepat in memories :)

Credit goes to Fais Azali and Munirah Syakirah for all the wonderful pictures :)

Thank you to all commitees and Zenithians for making this event a successful story to be told to our next generations :)
 

Needing/Getting

Monday, February 13, 2012

The Accident

Time nak balik UIA semula ni la, aku suke nak kecek duit sikit dpd parents aku, mana taknye, dlm purse tu ade habuk je. Duit syiling pun da takde. Kebetulan ayah aku g keje pg tadi, so aq g la sibuk2kan diri dekat mak aku.. 

"Umi2, nak mintak duit sikit bleh, untuk belanja.. umi sponsor la skit, hehe" 

"Eh, takde2.. Kereta dah remuk tu, nak sponsor apenye..", balas Mak aku sambil tergelak2. 

Ha, cakap pasal kereta yang remuk, tengok ni: 





Kih3. Tu keje aku la tu, buat kete tu jadi sampai camtu.

Nak dipendekkan cerita, hari Sabtu lepas, pagi tu dalam pukul 10++, aku keluar la gi Balok sorang2 naik kete untuk beli arang + fire starter utk Family Day Zenith. Singgah kat CS Jaya kejap. Time nak masuk simpang ke Restoran Alif tu, aku tengok jalan tu kosong, takdek kete lgsung. Langsung takdek. Kosong. Konfem. Aku pun slow2 la, cross jalan tu.

Alik2 ade pulak la satu motor tiba2 langgar dari belah kanan aku. Aik, motor tu datang dari mana? Apa lagi, bila motor tu rempuh pintu kereta aku, tercampak la penunggang motor dua orang tu across cermin kete aku, jatuh kat atas jalan. Cam Superman la, tapi takdela terbang tinggi sangat. Lalu kat atas cermin kete je..

Adeh. Matila aku,,

Aku pun apa lagi, tekan minyak cepat2, terus bwk kete gi balik rumah. Terlanggar la sikit kaki budak tu, tapi aku peduli ape. Aku nak cepat kot. Bukannye salah aku pun. Sape suruh ko langgar aku..

Ehh3 ape ingat aku ni tak berperikemanusiaan sgt ke, nak langgar lari orang...

Time motor tu langgar kete aku, cuak la jugak. Haishh, tak dapat la aku mintak kereta baru dpd ayah aku kalau macam ni, huhu. Budak yang langgar aq tu Form 4/5 aq rase, ade 2 org. Yg bwk motor tu takdek lesen pun.. Nasib baik dorang takdek ape2, cuma calar je kat tangan, and yang sorang lagi tu sakit kaki sikit.


Since insiden ni berlaku kat depan Alif, so mmg ramai la org yang tengok. Rase famous pulak skejap, hehehe.

Lepas aku mintak maaf, tukar2 nombor tepon, tulis plat no motor dye, aku pun balik rumah. Bagitau kat mak aku, yang aku terlanggar motor (sebenarnya, motor tu yang langgar aku) and mak aku pun cakap la, "Umi ni memang dah rase dah macam tak sedap hati nak bagi awak pegi bawak kereta tadi, tapi nak buat macam mana, bagi la jugak walaupun sebenarnya taknak bagi.." Lepas tu macam biasa la, mak aku tanya 1001 soalan and nasihat etc. Aku hanya mampu senyum je, speechless. Huhu.

Time kat rumah tu, abang kepada budak yang kene langgar langgar aku tadi call aku. Dia tanya, aku nak buat report polis tak. Aku pun cakap la, memang nak buat. Sebab nak claim insurans kereta.

Dye kate ok. Tapi lepas tu, dye call lagi. Tanya kalau2 boleh tak kite setel kat luar je, tak payah buat report polis. Since dia mati2 kata aku yang bersalah dalam hal ni.. so, kire aku bayar je duit motor dye yang rosak tu, tak payah report polis. Susah je..


Aku pun cakap la, "Oh, saya memang kena buat report, sebab kalau tak report, tak boleh nak claim.. Memang la motor awak tu rosak, tapi kereta saya pun rosak jugak, bukan je pintu kereta and side mirror, tapi cermin kereta kat depan tu kena ganti jugak.. Tapi kalau nak cakap saya yang salah sekalipun, adik awak tu pun salah jugak. Sape suruh bawak motor takdek lesen? Hah! (Takdela aku cakap style kuang ajar gitu, tapi u get the point lah kan.. Aku geram betul la dgn abang dye tu, cara cakap memang tak beradab langsung, da even kalau aq yang salah pun, ko tak bleh cakap dengan berbudi bahasa sikit ke?)

ps. Even though abang budak tu cakap aku yang salah, aku still rasa dalam kes ni, dua2 pihak bersalah sebenarnya. Hm, ntah lah. Malas nak fikir banyak. Ape orang kata tu, Accidents happen.



Kalau nak kira2, banyak jugak la accident yang aku penah rasa. Time dengan family aku (ayah aku drive) dulu skali, dengan kakak aku skali, dengan kawan aku skali, campur dengan minor accidents time aku bawak kete, hm.. ade la dalam 2 kali..


Tapi aku bersyukur sangat sbb sume tu tak melibatkan kehilangan nyawa/patah2 tulang pun.. Bak kata pakcik aku, "Spare part kereta boleh cari, tapi spare part manusia ni tak boleh dicari ganti..."

Monday, February 06, 2012

You A Dreamer?



A friend of mine recommended this Somalian Somali singer.

He.s the singer for 'Waving Flag', the 2010 FIFA World Cup Anthem.


Wanna know more about him? Just Youtube his name :)

Saturday, February 04, 2012

New Year Resolution? Uh-Oh..

A New Layout to welcome the Year 2012. You likey?? :D

A week of holiday feels very short when you spent all your time sleeping, playing games, blogging doing the things that you enjoy the most. Be it YouTube-ing in the middle of the night, or Revising last year's topics, time passes like a blink of an eye. I dont even realise that I.ve got two more days left of holiday.

OMG, 2 DAYS MORE??!

Year 2012 hopefully will bring many new experiences and adventures to me (that.s the beginning of my New Year speech, get ready for more! :p). With a long list of tasks that I.ve got in mind (since last year), I secretly wish that this year, I.ll be able to at least, get one task crossed out.

So lets review my New Last Year.s Resolution: 

1. Keep fit, Exercise more (at least once a week?)
2. Study towards Pro Exam  (revise, revise, revise)
3. Take Adobe Classes (when, where?)
4. Update Daily Planner (daily!)
5. Learn how to make Tiramisu Cake (tried once but failed)
6. Plant Harvestable Vegetables in the Garden (tried many times but failed)
7. Sort out Files and Documents in Hard Disk and Laptop (*sigh)
8. Make Videos for YouTube Channel (hmm...)
9. Improve Swimming Skill (well...)
10. Work on my Secret Project (hehehe)

I.ve got more, but let.s stick to just ten for now. The ten things that I (hopefully!) can accomplish by the end of this year. For a person with a motivation level as low as mine, I seriously doubt that previous statement.

So, what I have to do now is to find that motivation, somewhere. someplace. someday. somehow.

Ganbatte! You can do it! (with a pat on my shoulder)

There you go.. a positive attitude! That.s what we want!





So now.... it.s YouTube time!! XD

Lending A Hand

My Standard-6 sister asked me to help her with school work: Making A Brochure

Copying the picture she printed from the Internet, with a lil bit of modification :)

The content of the brochure she made by herself. It's pretty okay for her standard - If it's me, I'll do it differently :P

Let' save the Earth, people! :)

ps. Missing my Art Classes during High School. How I wish there is one in IIUM :(